SU KAÇAKLARI TAMİR EDİLEREK, KARŞIYAKA MAHALLEMİZE SU VERİLMEYE BAŞLANDI

Ana Sayfa » Duyurular » SU KAÇAKLARI TAMİR EDİLEREK, KARŞIYAKA MAHALLEMİZE SU VERİLMEYE BAŞLANDI

Öncelikle, Karşıyaka Mahallemizde 17.12.2019 Pazartesi sabah saatlerinde meydana gelen su kesintisi nedeniyle 4 gündür mağduriyet için üzüntülerimizi belirtiriz.

Belediyemizin su ve kanalizasyon ekipleri tarafından hassas dinleme cihazları ile yapılan taramalar sonucunda ana şebekede 4 farklı noktada su borusu kaçağından kaynaklanan altyapıya karışarak yüzeye çıkmayan su kaçağı tespit edilmiş ve bu arızaların tamiratları gerçekleştirilmiştir.

Tüm ekiplerimiz mevcut su kaçağının tespit edilmesi ve depodaki su seviyelerimizin normale dönmesi için 4 gün boyunca 24 saat mesai esasına dayalı olarak gece gündüz aralıksız çalışmışlardır. Her bir mesai arkadaşımıza ayrı ayrı teşekkür ederiz.

Saat 19:00 itibariyle Karşıyaka Mahallemize su verilmeye başlanmıştır.

Fakat şunu aktarmalıyız ki;

Önceki dönemde, Çan’ın alt yapı sorununu çözdük diye bilgi verilmesine rağmen bugün görüyoruz ki Karşıyaka mahallemizin alt yapısı en son 40 yıl öncesinin alt yapısıdır. Yani ilçemizin muhtelif yerlerinde alt yapı sorunu devam etmektedir. Bu konuda gerekli hassasiyeti göstereceğiz.

4 gün boyunca mağduriyet yaşayan vatandaşlarımızdan bir kez daha özür diler, anlayış ve desteğiniz için teşekkür ederiz.