ÖĞRENCİLERİMİZE ATIKSU ARITMA TESİSİMİZ HAKKINDA BİLGİ VERDİK

Ana Sayfa » Genel » ÖĞRENCİLERİMİZE ATIKSU ARITMA TESİSİMİZ HAKKINDA BİLGİ VERDİK

İlçe merkezimizdeki atık suların arıtılması ve su kaynaklarımızın kirlenmesini önlemek adına faaliyette bulunan Çan Belediyesi Atıksu Arıtma Tesisimizin bugünkü misafirleri Çan İbrahim Bodur Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencileri idi.

Halkımızın evsel atıksularını fiziksel ve biyolojik ünitelerden geçirerek günlük ortalama 5440 M3 su arıtımı sağlayan tesisimiz, yönetmeliklere uygun olarak arıtılmış şekliyle Kocabaş Çayı’na deşarj edilmesi uygulamasının yanında Atıksu Arıtma Tesisimizin işleyişi ve ekipmanları sorumlu mühendisimiz ve personelimizce öğrencilerimize artırılmıştır.

Bizler için değerli olan öğrencilerimize ve rehber bildiğimiz kıymetli öğretmenlerimize eğitim hayatlarında sonsuz başarılar diliyoruz.