Ana Sayfa » Genel » MESLEK YÜKSEKOKULUMUZA İLAVE OLARAK, UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU 4 YILLIK FAKÜLTE OLUYOR
4 yıllık 2 Bölüme sahip olan ÇOMÜ Çan Uygulamalı Bilimler Yüksekokulunu Fakülteye çevirmek için ÇOMÜ Senatosunda alınan Fakülteye çevirme kararı sonrasında Fakülte bünyesinde açılabilecek yeni Bölümleri tartışmak ve Fakülte binasının yeri ile olanakları görüşmek için Çan İlçe Kaymakamımız Mustafa Gürdal, Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. Serdar Kurt, Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşları Başkanları ve ilçemizde bulunan iş insanlarımızın da ortak katılımlarıyla ilk toplantı gerçekleştirildi.
Çalışmalarımız hızla devam edecek ve üniversitemize yeni bir kampüs alanı oluşturarak, bünyesine dahil edilecek 4 Yıllık Bölümler ile hem ilçemize, hem de öğrencilerimize katkı sağlanacaktır.
Şimdiden ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyor, Çan Belediyesi olarak bu süreçte üzerimize düşen görevlerin eksiksiz yerine getirileceğini de belirtmek istiyoruz.