Ana Sayfa » Genel » KÜÇÜK ÖĞRENCİLER İTFAİYEMİZİ, LİSELİ ÖĞRENCİLERİMİZ ATIKSU ARITMA TESİSİMİZİ ZİYARET ETTİ

Çan Anaokulu öğrencileri İtfaiye Müdürlüğümüzü ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.
Sadece insan hayatına değil; tüm canlılara yönelik yapılan çalışmalar, itfaiye araçları ve işlevleri, yangın öncesi, sırası ve sonrasında yapılması gereken durumlar itfaiyecilerimiz tarafından öğrencilerimize aktarıldı.

Hatıra fotoğrafı ile bu anı ölümsüzleştirdiğimiz çocuklarımıza ve öğretmenlerimize müdürlüğümüz ve belediyemiz adına teşekkür ediyoruz

İlçe merkezimizdeki atık suların arıtılması ve su kaynaklarımızın kirlenmesini önlemek adına faaliyette bulunan Çan Belediyesi Atıksu Arıtma Tesisimizin bugünkü misafirleri Çan İbrahim Bodur Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencileri ziyaret etti.
Halkımızın evsel atıksularını fiziksel ve biyolojik ünitelerden geçirerek günlük ortalama 5440 M3 su arıtımı sağlayan tesisimiz, yönetmeliklere uygun olarak arıtılmış şekliyle Kocabaş Çayı’na deşarj edilmesi uygulamasının yanında Atıksu Arıtma Tesisimizin işleyişi ve ekipmanları sorumlu mühendisimiz ve personelimizce öğrencilerimize artırılmıştır.

Bizler için değerli olan öğrencilerimize ve rehber bildiğimiz kıymetli öğretmenlerimize eğitim hayatlarında sonsuz başarılar diliyoruz.