info@can.bel.tr

İstiklal Mahallesi Atatürk Caddesi No:35 Kat:3-4 Çan/Çanakkale

Evliliklerinin 50. Yılında Duygulandıran Tebrik

Ana Sayfa » Genel » Evliliklerinin 50. Yılında Duygulandıran Tebrik

Birlik ve beraberliğe önem gösteren ve sık sık hemşehrilerini ziyaret eden Çan Belediye Başkanı Bülent ÖZ, bu kez içten ve samimi bir uygulamaya imza atarak, 23 Eylül Çan’ın 97. Kurtuluşu Etkinlikleri kapsamında bir yastıkta 50. yılı tamamlayan çiftleri tebrik etti.

3 gün boyunca çeşitli programlarla kutlanan 23 Eylül Çan’ın Kurtuluşu Etkinlikleri devam ederken, evliliklerinin 50. Yılında olan çiftleri Atatürk Şehir Meydanında misafir eden Belediye Başkanı Bülent ÖZ, çiftlere yakın ilgi gösterdi ve hediyeler takdim etti.

Yarım asırlık evli çiftlerle hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Bülent ÖZ; “Dile kolay bir ömürde 50 yıl aynı yastığa baş koymak. Sabır ile, cefa ile, hoş sohbet ve kahkaha ile kimi mutlu, kimi üzüntülü beraberce geçilen bir hayat. “Bir Yastıkta 50 Yıl” aşmış çiftlerimize ödüllerini takdim ettik.” Diye konuştu.

WhatsApp WhatsApp Hattı