Ana Sayfa » Genel » DAHA FAZLA İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞALIM.” ÇAĞRIMIZA DESTEK VEREN HEMŞEHRİLERİMİZİN YARDIMLARINI İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞTIRMAYA BAŞLADIK.

Yaşadığımız süreçte ekonomik sıkıntı çeken hemşehrilerimize hem belediyemiz imkanları doğrultusunda hem de kaymakamlık vefa grubu olarak vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gidermeye çalıştığımızı ifade etmiştik.

İmkanı olan siz değerli hemşehrilerimizin vereceği destek ile yardımlarımızı büyütmek istediğimizin çağrısını yapmıştık.

Çağrılarımızı duyan hemşehrilerimizin desteği ile ÇAN HALKIMIZIN HEDİYESİDİR ifadesini de kullanarak gıda kutusunu vatandaşlarımıza ulaştırmaya başladık.

0850 522 17 17 Mavi Masa hattımıza ulaşarak daha kapsamlı bilgi alabilir, kampanyaya siz de destek olabilirsiniz.