COVİD-19 TEDBİRLERİNE İLİŞKİN DENETİMLER DEVAM EDİYOR

Ana Sayfa » Genel » COVİD-19 TEDBİRLERİNE İLİŞKİN DENETİMLER DEVAM EDİYOR
Günden güne artan ve sağlığımız için tehdit oluşturan rakamlar ancak biz bireylerin alması gereken tedbirler neticesinde yaşama hevesimizi ve güvenliğimizi engelleyemeyecektir.
Bu kapsamda her hafta sürdürülen ve İçişleri Bakanlığı genelgesi ile tüm yurtta uygulanan toplum sağlığını önemseyen denetim uygulaması devam ediyor.
İlçemiz Kaymakamı Sayın Mustafa GÜRDAL’ın öncülüğünde, Başkanımız Bülent ÖZ,  İlçe Emniyet Müdürü Cengiz AKPINAR, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Belma TÜRE, İlçe Sağlık
Müdürlüğüne bağlı ekipler ve Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz ile beraber denetimleri sürdürüyor.
Sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyulması, maske takma zorunluluğu ile beraber temastan kaçınılması hususunda vatandaşlarımıza ve işyeri sahiplerine uyarılarda bulunuldu.