Çevre Bilinci Konusunda Farkındalık Yaratmaya Devam Ediyoruz

Ana Sayfa » Genel » Çevre Bilinci Konusunda Farkındalık Yaratmaya Devam Ediyoruz

Göreve geldiği günden bu yana çevre bilinci ve duyarlılığı ile hareket eden Belediye Başkanımız Bülent ÖZ, hızla artan nüfus yoğunluğu ile birlikte çevrenin ve doğanın tahrip edilmesini önleyici çalışmalara imza atmaya devam ediyor.

Canlı yaşamının geleceğini önemseyen ve sağlıklı, huzur dolu bir insan ortamı için hava-su-toprak denkleminin gerekliliğine dikkat çekmek için Çan Belediyesi olarak çevre bilinci duyarlılığı ile çocuklar ve aileleri için bir seminer düzenledik.

“Çevremizi ve doğamızı güzel kılmanın yolu çevre bilinci ile hareket eden bireyler yetiştirmek” diyerek öğrenciler ve ailelerine bilgilendirme amaçlı seminer düzenleyerek daha evvel iş birliği içerisinde olduğu öğrenciler ile bir araya gelerek hem çevreye duyarlı ve faydalı bir nesil yaratma sorumluluğuna imza attı hem de öğrencilerin yüzünü güldüren hediyeler ile buluşturduk.

“Geri Dönüşüm” seminerinin, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın doğaya karşı sorumluluk duygusunu artıracağına işaret eden Başkanımız Bülent ÖZ, açıklamalarına şöyle devam etti:

“Çevre duyarlılığı ve görev bilinci ile biz yerel yöneticilere düşen sorumluluğumuz gereği vatandaşlarımızın sağlıklı ve temiz kaynaklara ulaşabilmesi, çocuklarımızın rahat ve elverişli bir ortamda yaşayabilmesi için; çevremizi temiz tutmanın yolu bireysel sorumluluk duygusundan ve çevre bilincinin oluşmasından geçer” diyerek devam eden Başkanımız Bülent ÖZ, “Hep birlikte sevgiye dayalı, çevreye saygılı bir geleceğe merhaba diyelim” sözleriyle açıklamalarına son verdi.