Çan Belediye Başkanı Sayın Bülent Öz’ün Kurban Bayramı Mesajı

Ana Sayfa » Genel » Çan Belediye Başkanı Sayın Bülent Öz’ün Kurban Bayramı Mesajı

Bayram demek; paylaşmak, paylaşarak çoğalmak demektir. Kurban, Allah’a manen yaklaşmanın, ruhen yakınlaşmanın eşsiz bir fırsatıdır. Bayramlar; umutsuzluğun karamsarlığını dağıtan, kin ve ayrılığı sonlandıran bir dayanışma ve kardeşlik kaynağıdır.

Kurban Bayramına ulaşmanın emsalsiz huzur ve sevincini yaşıyoruz. Bayram vesilesiyle yapılan ibadet, dua ve kesilen kurbanların Allah katında kabul olması en büyük temennimizdir. Bu mübarek günlerde yardıma muhtaç durumdaki kardeşlerimize şefkatle yardım elimizi uzatmalı, mağdurların yanlarında bulunmalı, kardeşlik bağlarımızı daha da güçlendirmeliyiz.

Kurban Bayramı’nın rahmet ve bereketinin sıkıntılarımızdan kurtuluşumuza vesile olmasını diliyorum. Bu duygularla öncelikle aziz şehitlerimize rahmet, gazilerimize sıhhat temenni ediyorum. Bayramın ülkemize ve bütün İslam âlemine huzur ve barış getirmesi, dargınlık ve kırgınlıkları sona erdirmesi dileğiyle siz değerli hemşehrilerimin bayramını kutluyorum.

Bülent ÖZ

Çan Belediye Başkanı