Belediye Çalışmalarımızın Önceliği Ailem Çan

Ana Sayfa » Genel » Belediye Çalışmalarımızın Önceliği Ailem Çan

Çan Belediye Başkanımız Bülent ÖZ ve belediye personelimiz her güne “İşimiz Gücümüz ÇAN” diyerek başlıyor ve gerçekleştirilen her uygulamada “AİLEM ÇAN” diyerek ilçemizdeki yüzleri gülümsetiyor.

Çan Belediyemiz Halkla İlişkiler personeli ilçede yeni bebeği olan aileleri düzenli olarak ziyaret ediyor ve ailelere küçükte olsa bir katkı sağlayacak hoş geldin bebek paketini hediye olarak veriyor.

Belediye Halkla İlişkiler personelimizin çalışmalarına sık sık eşlik eden Başkanımız Bülent ÖZ, yeni doğan bebeği olan ailelere hediyelerini kendi takdim ediyor ve küçük hemşehrileriyle yakından ilgileniyor.

Ziyaretleri hakkında bilgi paylaşan Başkanımız Bülent ÖZ “Yaşam kaynağımız kanatsız meleklerimize aileleri ile beraber sağlıklı, huzurlu uzun bir ömür diliyoruz.” Açıklamalarında bulundu.

YALNIZ OLMADIKLARINI HİSSETTİRMEYE ÇALIŞIYORUZ

Çan Belediyemiz, sosyal belediyecilik anlayışıyla ayrıca yardıma ve bakıma muhtaç yaşlı vatandaşları da unutmayarak yanında yer almaya devam ediyor.

Yaşlı ve ihtiyaç sahiplerini de ihmal etmeyerek sık sık ziyaret eden Başkanız Bülent ÖZ, “Evlerinden çeşitli sebeplerden dolayı çıkamayan yaşlı, yatalak vatandaşların kişisel bakımlarının giderilmesi ve ihtiyacı olanlara tekerlekli sandalye temin edilmesi hizmeti ile yalnız olmadıklarını hissettirmeye çalışıyoruz.” Diye bilgi verdi.