Ana Sayfa » Genel » BELEDİYE BAŞKANIMIZ BÜLENT ÖZ, KARDEŞ BELEDİYEMİZ MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ.
Başkanımız Öz, Çan Belediyemizin kardeş belediyesi, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Dr. Osman GÜRÜN’ü ziyaret etti.
Öz, Antalya/Elmalı Tarihi Yağlı Güreşleri dönüşü ziyaretini gerçekleştirdi.
Başkanımız, geçtiğimiz günlerde yaşanan yangın felaketinden dolayı, Çan Halkı adına geçmiş olsun dileklerini iletti.
Başkanımız, yöresel lezzetimiz SalÇAN ile belediyemiz bünyesinde gerçekleştirilen seramik ürünlerinden hediyelerimizi sundu.
Başkanımız Öz, yaptığı açıklamada, “Yaşadığımız pandemi süreci sebebiyle ‘Kardeş Belediye’ işbirliği görüşmelerini gerçekleştirememiştik. Bundan sonra izlenecek işbirliği sürecini masaya
yatırarak yol haritamızı belirledik.” Dedi.
Öz, “İlerleyen günlerde tekrar bir araya gelerek, belediyelerimiz arasında, kent yönetimi ve hizmet anlayışı ile tekrar görüşmelerimizi gerçekleştireceğiz.” İfadelerini kullandı.
Başkanımız Bülent Öz’ü ağırlayan, Muğla Büyükşehir Belediyesi Başkanımız Sayın Dr.Osman GÜRÜN’e, samimi şekilde karşılayan çalışma arkadaşlarına teşekkürlerimizi sunuyoruz.