Ana Sayfa » Genel » BELEDİYE BAŞKANIMIZ BÜLENT ÖZ, İSTEK VE ŞİKAYETLERİ YERİNDE DİNLİYOR, HEMŞEHRİLERİMİZİN YANINDA OLUYOR
Başkanımız ÖZ, İstiklal Mahallemizdeydi. Makamdan değil, sahada yönetim anlayışıyla vatandaşlarımızın yanında olmaya devam ediyor.
Vatandaşlarımızla bir araya gelerek, hal hatırlarını sordu, taleplerini dinledi.
Gençlerimizin mahallelerine futbol  sahası taleplerine karşılık proje çalışmamızın son aşamada olduğu, en kısa zamanda çalışmalara başlayacağımızı belirtti.
Başkanımız ÖZ, Hemşehrilerimizi mahallelerinde, sokağında, evlerinin önünde bir bir ziyaret etmeye devam ediyor. Vatandaşımızla yüz yüze gelerek, sorunları, talepleri, mahallemizdeki
eksikleri yerinde görüyor ve dinliyor.
ÖZ,  ayrıca, İstiklal Mahallemizdeki bazı sokaklarda, Çevre Koruma Ekibimizle birlikte çevre temizliği çalışmalarını gerçekleştirdi.