Ana Sayfa » Genel » BAŞKANIMIZ BÜLENT ÖZ, ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR VE ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELİYOR

Güne dualarla başlayan ve ekmeğinin peşinde koşan emekçi esnaflarla birlikte merhaba diyen Başkan Bülent ÖZ, esnafların ve vatandaşların talep, öneri ve şikayetleri yerinde dinliyor.

BAŞKAN ÖZ, ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELİYOR

Çan’da çalışmalarına devam edilen yeni hastane binası yapımını, eski belediye başkanlarının mezarlarının onarım çalışmalarını, mahallelerde tamamlanmış ve devam eden taş döşeme, merdiven yapımı, park alanlarının zemin yenileme ve kaldırım çalışmalarını birim müdürleriyle birlikte inceleyen Belediye Başkanı Bülent ÖZ çalışmalar hakkında “Mahalle ziyaretlerimizde, vatandaşlarımızın talep ve önerileri doğrultusunda harekete geçtiğimiz yol yenileme, kaldırım ve taş döşeme çalışmalarımız devam etmektedir.” Diyerek bilgi verdi.