Ana Sayfa » Genel » BAŞKANIMIZ BÜLENT ÖZ, HAFTA İÇİ HAFTA SONU DEMEDEN MAHALLELERDE VATANDAŞLARLA BULUŞUP, ONLARI DİNLİYOR

Hafta içi, hafta sonu demeden vatandaşların talep ve önerilerine kulak vermek adına mahallelerde hemşehrilerinin yanında olan Başkanımız Bülent ÖZ, belediye ekiplerimizin gerçekleştirdiği çalışmaları da yerinde incelemeye devam ediyor.

İstiklal Mahallesi, Fatih Mahallesi, Cumhuriyet Mahallesi ve Osman Efendi Mahallesi sakinlerine ulaşarak gençlerle sohbet eden ve yaşlıların hatırlarını soran Başkanımız Bülent ÖZ, vatandaşların ilettiği sorunları dinleyerek çözüme kavuşturmak için not alıp, ilgili müdürlerimize aktardı.

Belediye ekiplerimizle birlikte mahallelerde planlanan projeleri ve gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Bülent ÖZ, kış günü güzel havanın tadını çıkaran çocuklarla da top oynamayı da ihmal etmedi.