BAŞKANIMIZ BÜLENT ÖZ, ÇAN İÇİN ANKARA’DA ÖNEMLİ TEMASLARDA BULUNDU

Ana Sayfa » Genel » BAŞKANIMIZ BÜLENT ÖZ, ÇAN İÇİN ANKARA’DA ÖNEMLİ TEMASLARDA BULUNDU

Milletvekilliği döneminde Çanakkale’nin sorunları ve gelişimi noktasında büyük özveri göstererek çalışmalar gerçekleştiren Başkanımız Bülent ÖZ, Belediye Başkanımız olduğu günden buyana da Çan ilçemizin gelişimi ve mevcut sorunların daha hızlı çözülebilmesi için gerekli tüm girişimleri yapmaya devam ediyor.

Çan için Ankara’ya adeta çıkarma yapan Başkanımız Bülent ÖZ, “Çanımızın her şeye layık olduğu bilinci ile hareket ediyor; şehrimiz ve halkımız için çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz.” Diyerek ziyaretleri hakkında bilgi verdi.

İlk olarak Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı iş birliği ile Belediyeler Birliğinin düzenlemiş olduğu, “Akıllı Şehirler Sempozyumu’na” katılan Belediye Başkanımız Bülent ÖZ, sonrasında bakanlıklarda temaslarda bulundu.

Belediye Başkanımız Bülent ÖZ, Cumhurbaşkanlığı himayelerinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı iş birliği ile Belediyeler Birliğinin düzenlediği “Akıllı Şehirler Sempozyumu” için gittiği Ankara’da Çan’a hizmet getirmek, vatandaşlara daha iyi imkanlar sunmak adına ilgili bakanlıklara ve müdürlüklere giderek temaslarda bulundu.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Adalet Bakanlığı ve Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğüne giderek Çan’ın ihtiyaçları noktasında hizmet getirmek, vatandaşlarına yeni imkanlar sunmak için yetkilerle görüşen Başkanımız Bülent ÖZ, gerekli adımları atmak üzere hazırladığı proje dosyalarını paylaştı.

Bakanlıklardaki ilgilerle projeleri üzerine görüşen ve dosyalarını sunan Çan Belediye Başkanımız Bülent ÖZ, TBMM’ye geçerek AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent TURAN’ı makamında ziyaret etti ve Çan için Bakanlıklarda görüştüğü proje ve ihtiyaç talep dosyasını takip etmesini rica ederek TURAN’a iletti.