Ana Sayfa » Genel » Başkan Bülent Öz Ülkü Ocaklarının Barış Pınarı Harekatı İçin Okuttuğu Mevlitte Hemşehrileriyle Birlikte Dua Etti

Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, Çan Ülkü Ocakları tarafından sabah namazında Barış Pınarı Harekatı için okutulan mevlitte hemşehrileriyle birlikte operasyondaki askerlerimiz için dua etti.

Çan Demirci Camii’nde sabah namazı sonrası şehitlerimiz, gazilerimiz ve Barış Pınarı Harekatı’nda yer alan Mehmetçiklerimiz için okunan mevlide katılan ve hemşehrileriyle birlikte dua eden Belediye Başkanı Bülent ÖZ, “Kalbimiz ve dualarımız kahraman askerlerimizledir. İkram edilen çorbalarımızı içtik; Allah kabul etsin.” Dedi.