Başkan Bülent Öz İtfaiye Personeliyle Kahvaltıda Bir Araya Geldi

Ana Sayfa » Genel » Başkan Bülent Öz İtfaiye Personeliyle Kahvaltıda Bir Araya Geldi

Çan Belediye Başkanı Bülent ÖZ, itfaiye Teşkilatı’nın 305. kuruluş yıldönümü ve İtfaiye Haftası nedeniyle Çan Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Personeliyle birlikte kahvaltı yapan Başkan Bülent ÖZ, tüm personelinin İtfaiye Haftasını kutladı.

Ziyarette, İtfaiye personeline çalışmalarında kolaylıklar dileyen Başkan ÖZ, yaptığı açıklamada, “Tarihi 305 yıl öncesine dayanan, vazifesi kendi can güvenliğinin ötesinde başkalarının hayatını ve mallarını korumak; çevreye, doğaya karşı sorumluluk bilinciyle zarar gelmesini önlemek olan, toplum içerisinde önemli bir görev üstlenerek her daim hazır olma durumunda bulunan kıymetli itfaiye erlerimiz ile İTFAİYECİLER HAFTASI’nda bir araya geldik.

Her türlü felaket ve acil durumda ‘kurtarma’ amacı güden, mesai kavramı gözetmeksizin çalışan başta ilçemizdeki cefakar itfaiye personelimizin olmak üzere tüm itfaiyecilerimizin “İTFAİYECİLER HAFTASI” kutlu olsun.” Diye konuştu.