Askıda Fatura Kampanyası İle İhtiyaç Sahiplerine Derman Ol

Ana Sayfa » Duyurular » Askıda Fatura Kampanyası İle İhtiyaç Sahiplerine Derman Ol

Bir İhtiyaç Sahibine Derman Olmak İçin Buraya Tıklayabilirsiniz

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de salgınla mücadelede zorlu süreçten geçiyoruz.

Bu süreçte işini kaybeden komşularımız, aşını yitiren dostlarımız, çok zor durumda hemşerilerimiz var.

Üstelik ekonomik zorluklar ve geçim sıkıntısı çeken vatandaşlarımızın sayısı her geçen gün artmaktadır.

Çan Belediyesi olarak şimdi de “Derman Ol Kampanyası” başlatıyoruz.

Derman Belediyecilik anlayışıyla başlattığımız “Birlikte Derman Olacağız” kampanyamıza vereceğiniz destekle fatura ödeme güçlüğü çeken veya temel gıda ihtiyaçlarına ulaşamayan vatandaşlarımıza bir nebzede olsa derman olmuş; eğitim, bebek ve yakacak ihtiyaçlarını karşılayamayan vatandaşlarımıza çok kıymetli bir destek vermiş olacaksınız.

Gelin belirlediğimiz ihtiyaç sahiplerinin Fatura Ödemelerinde yardımcı olalım. Gerçek ihtiyaç sahiplerini bir sıkıntıdan daha kurtaralım. Gelin Derde ortak olalım, derman olalım.

Çan Belediyemizin “Askıda Fatura” uygulamasına destek için sizleri belediyemizin internet sitesine davet ediyor,

İhtiyaç sahiplerine derman olacak tüm hayırseverlere şimdiden çok teşekkür ediyorum.

Bülent ÖZ

Çan Belediye Başkanı