Ana Sayfa » Genel » ANA ARTERLER BAŞTA OLMAK ÜZERE MAHALLELERİMİZİ ATOMİZER İLAÇLAMA YÖNTEMİ İLE İLAÇLAMAYA BAŞLADIK

Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında belediyemizce daha geniş ve daha kapsamlı bölgelere nüfus eden Atomizör ilaçlama yöntemi ile caddelerimizi ve sokaklarımızı dezenfekte faaliyetlerine devam ediyor; etki gücümüzü artırarak çalışmalarımızı daha kısa ve etkili oranda sürdürüyoruz.

İlçemizin ana arterleri başta olmak üzere renksiz, kokusuz ve insan sağlığına zarar vermeyen Atomizer ilaçlama aracı ile İstiklâl ve Cumhuriyet Mahallelerimizin caddelerine, sokaklarına ulaşarak dezenfekte çalışmalarımıza devam ettik.

İlçemizin tüm mahalle, cadde ve sokaklarına Atomizer ilaçlama yönetimi ve dezenfekte çalışmaları ile belediyemiz ekipleri ve ekipmanları tarafından yürütülecektir.